31 Δεκεμβρίου 2016

REUNION Αποφοίτων του 3ου Λυκείου Τρικάλων

Η χρονιά που φεύγει, μας άφησε μια ακόμη συνάντηση,η δεύτερη συνεχόμενη -reunion- των αποφοίτων 1982 του 3ου Λυκείου Τρικάλων.
Την Παρασκευή το βράδυ 30 Δεκεμβρίου 2016 η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο «ESCAPE» της συμμαθήτριάς μας Κικής Τρίκα.
Η παρουσία 40 και πλέον συμμαθητών, λιγότεροι όντως από την περυσινή μας προσπάθεια, έδωσε ξανά την ευκαιρία στους παριστάμενους, να μοιραστούν αναμεταξύ τους πολλές αναμνήσεις και ποικίλες εμπειρίες, όπως και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους σε πρόσωπα και γεγονότα.
Στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς με τη συνοδεία μουσικής και πολλών συζητήσεων αναμεταξύ μας, μάς έδωσε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε τα ωραία εκείνα χρόνια του Λυκείου. Όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα δεν σταματούσαμε να λέμε ιστορίες και να φέρνουμε στη μνήμη μας στιγμές από τα μαθητικά μας χρόνια. Η ώρα όμως πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε και αργά το βράδυ η ωραία συντροφιά άρχισε να φυλλορροεί, μέχρι που και οι τελευταίοι είπαμε μια ζεστή καληνύχτα, με την υπόσχεση ότι το ραντεβού για το εγγύς μέλλον θα παραμείνει, Θεού θέλοντος, ανοιχτό για τα επόμενα Χριστούγεννα.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση αξίζουν στην συμμαθήτριά μας Αγγελική Καψιώχα, που κατάφερε να μας ξαναμαζέψει και να χαρούμε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά.
Σας χαιρετώ αγαπημένοι μου φίλοι και εύχομαι να περάσετε με υγεία κοντά στους δικούς σας την Πρωτοχρονιά. Ας ελπίσουμε ότι ο νέος χρόνος 2017, θα φέρει σε όλους, ότι μας στέρησε ο παλιός, κυρίως όμως να έχουμε όλοι υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες τόσο ατομικά, όσο και οικογενειακά.
Παπαγεωργόπουλος Αντώνης -Δάσκαλος-